Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Lisicri Com Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Folii ambalare produse alimentare
Brand
DIVERSE
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Folie extensibila

Aceste folii sunt adecvate pentru împachetarea legumelor, baghetelor, produselor de patiserie, cărnii, brânzeturilor şi a altor produse proaspete. Datorită caracteristicii de a permite umezelei să iasă, nu rămân ude nici măcar atunci când produsul ambalat conţine un mare procent de apă. Folia este utilizată în special la împachetarea produselor din carne împreună cu tăviţa din polistiren.

Folie termocontractabila

Folia este utilizată pentru ambalarea produselor cu colţuri, cu posibilitatea de potrivire exactă prin contractare. Este adecvată pentru ambalarea produselor de brutărie, patiserie, pentru ambalare industrială (cărţi, reviste etc.), ambalare grupuri de produse etc.

Folii din polipropilena

Această folie din polipropilenă este utilizată pentru ambalarea la maşini orizontale şi verticale. Folia este potrivită pentru ambalarea produselor de patiserie, a fructelor, legumelor, produselor făinoase, cutiilor de ceai.

Folii laminate

Gamă largă de folii prin utilizarea unor posibilităţi numeroase de combinare a materialelor - în funcţie de cererile de ambalare. Foliile sunt adecvate pentru ambalarea produselor făinoase, a pastelor, îngheţatei, produselor congelate, chipsurilor, nucilor, biscuţilor sau produselor igienice.

Folie extensibila pentru fixarea produselor  pe paleti

Folie destinată fixării produselor pe paleţi sau pentru protejarea suprafeţei produselor.
Din Gura in Gura